måndag 29 juli 2013

Om semester…

..och löpning hade jag tänkt skriva nu. Men ibland blir det något annat. Vår näst sista semestervecka har vi tillbringat i en fantastisk liten by i Grekland.

Träningskläder var nerpackade.Tidiga mornar skulle vi springa och eftersom det är väldigt backigt i den lilla byn så förstod vi att backträning skulle det bli åt vilket håll vi än sprang.Så bra det fungerar att planera hemma, innan man är på plats. Jag som inte fixar att springa när det är varmt här hemma, hur skulle jag klara det där nere, där det verkligen är varmt…även tidiga mornar? Jag trodde inte att det skulle bli ett problem eftersom jag älskar värme, förutom när jag ska springa då…

Men vad bidde det då?

Jo, en alldeles fantastisk vecka! Men löparskorna kom inte på en enda gång! Vi lunchade grekisksallad to die for! Åt frukter som var solvarma och fantastiskt goda. Två  av de första dagarna bilade vi runt i området. Det var kul att se mer än vår lilla by. Vi åkte på smala vägar över höga berg med fantastiska utsikter över andra höga berg och det turkosblå havet. Små pittoreska byar besökte vi samt den största staden i området, Ioaninna. Efter att vi lämnat in vår hyrbil så låg vi i skuggan under *limeträden och njöt.  Jag hann läsa ut tre böcker! Vi pratade med nya semestervänner. Vi svalkade oss med den allra godaste frappe`n och tränade oss på att bara vara.

Hur varmt det var? Ja, sisådär 33°

*limeträden visade sig i slutet på veckan vara citronträd

Parga

1 kommentar:

  1. Vilket skönt inlägg:) din blogg är alltid så mysig att besöka.

    Om du vill ha lite höstmode inspiration kan du kolla in min nya post:)

    Ha en härlig dag:)

    LOVE Maria at inredningsvis.se - the Swedish design blog

    SvaraRadera